Kazan kaynadı yönetim istifa!

Emirhan İlkhan'ın Torino'ya satılıyor iddiası Beşiktaşlı taraftarların büyük tepkisini çekti.

Emirhan İlkhan'ın Torino'ya satılıyor iddiası Beşiktaşlı taraftarların büyük tepkisini çekti. Sözleşmesinde 4.5 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunan Emirhan'ın İtalya'nın Torino kulübüyle anlaştığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. 

Emirhan'ın Torino ile sözleşme imzalayacağı haberinin yalanlanmaması dikkat çekerken taraftarlar "Emirhan gibi bir futbolcunun sözleşmesinde nasıl olur da böyle bir madde olur?" tepkisinde bulundular. Taraftarlar sosyal medyadan Beşiktaş Yönetimi'ni ve futbol koordinatörü Ceyhun Kazancı'ya ağır eleştirilerde bulundular. 

Beşiktaş Yönetimi Emirhan İlkhan konusunda sessizliğini korurken Beşiktaşlı taraftarların açtığı #KazanKaynadıYönetimİstifa hastagi kısa sürede Türkiye gündeminin ilk sırasına oturdu. Taraftarların sezon açılışında oynanacak Sampdoria maçında yönetimi istifaya çağıracakları belirtildi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI