NBA Yıldızı Beşiktaş Tesislerinde

NBA ekiplerinden Portland Trail Blazers'ın yıldız isimlerinden Trevor Ariza, Orlando'daki NBA Bubble'a katılmadı. Ariza, çalışmalarını Beşiktaş'ın Akatlar Spor Salonu'nda sürdürüyor.

NBA ekiplerinden Portland Trail Blazers'ın yıldız isimlerinden Trevor Ariza, Orlando'daki NBA Bubble'a katılmadı. Ariza, çalışmalarını Beşiktaş'ın Akatlar Spor Salonu'nda sürdürüyor.

NBA ekiplerinden Portland Trail Blazers'ın dünyaca ünlü yıldızı Trevor Ariza, çalışmalarını İstanbul'da sürdürüyor. Takımı ile Orlando'da düzenlenen NBA Bubble'a katılmayan Ariza, formda kalabilmek adına Türkiye'de Beşiktaş'ın Akatlar Spor Salonu'nu kullanıyor. Yeni sezona hazır şekilde girmek isteyen Ariza, Beşiktaş ile üvey babasından kaynaklı yakın bir ilişkiye sahip. Ariza'nın çok sevdiği üvey babası Kenny McClary, 1994-95 yıllarında Türkiye'de Beşiktaş'ta oynamıştı. Miami doğumlu 35 yaşındaki oyuncu, aynı zamanda büyük babasından gelen Turks & Caicaos Adaları kökenine sahip. Bu adaların ismi de "Türk kavuğu kaktüsü"nün (tepesinde o zamanki Türklerin başlığı, yani adının verildiği dönemin Osmanlı kavuk ya da fesine benzer yünlüce kırmızı bir yumak bulunan bu kaktüs türünün) ana vatanı olmasından geliyor.  


NBA'de New York Knicks, Orlando Magic, Los Angeles Lakers, Houston Rockets, New Orleans Hornets, Washington Wizards, Phoenix Suns, Sacramento Kings ve Portland Trail Blazers formaları giyen Ariza, 2009'da Lakers ile birlikte NBA şampiyonluğu yaşamayı başarmıştı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI