Bize bunlarla gelmeyin!

Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy'a İngiliz ekibi Fulham'ın ilgi gösterdiği iddia edildi.

Fulham, Semih Kılıçsoy İçin Teklif Sundu: Beşiktaş Cevap Bile Vermedi!

Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy'a İngiliz ekibi Fulham'ın ilgi gösterdiği iddia edildi. Ancak Fulham'ın yaptığı teklifin Beşiktaş tarafından kabul edilmediği bildirildi.


Teklif Yağıyor: Fulham Semih İçin Devreye Girdi

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Semih için İngiltere Premier Lig takımı Fulham, Beşiktaş'ın kapısını çaldı. İngiliz ekibinin scout şefi Brian Talbot, genç yetenek Semih'i istediklerini belirtti ve 15 milyon Euro bonservis bedeli önerisinde bulundu.


Beşiktaş'tan Cevap: Bize bunlarla gelmeyin! 

Ancak Beşiktaş cephesi, bu teklife sıcak bakmadı. 15 milyon Euro'luk teklifin yeterli olmadığını belirten Siyah-Beyazlılar, Semih'i asla bu rakama bırakmayacaklarını ifade etti. Fulham'ın yeni bir teklifle geleceği ve transfer görüşmelerinin devam edeceği kaydedildi.


Transfer Rekoru Kırılabilir: Beşiktaş Kararlı

Beşiktaş, genç yetenek Semih Kılıçsoy için Avrupa'dan gelen tekliflere açık olmakla birlikte, karşı konulamaz bir teklif gelmedikçe oyuncuyu satmayı düşünmüyor. Kulüp, Semih'in Türkiye rekoru kırması yönünde bir hedef belirledi. Ocak ayında yeni sözleşme imzalayan Semih'in kontratına serbest kalma maddesi eklenmemesi, Beşiktaş'ın elini güçlendirdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI