Omuz Omuza

OMUZ OMUZA!


Nasıldı o söz?

"Haramilerin saltanatını yıkacağız!"

İyi de...

Sormazlar mı adama...

Şampiyonluk maçında kaleciyle karşı karşıya kaldığın pozisyonu değerlendiremezsen hangi saltanatı yıkıp, hangi zalimin önünde duracaksın!


ZORDU ASLINDA...


17 takım bir araya gelmiş tabanını gözlerken şampiyonluk yolu çetrefilliydi elbette..

Bir de üstüne yansız olmasını beklediğin futbolu yönetenler "Bizim rengimiz belli!" diyerek o yola mayınlar döşüyorsa daha da zor aslında...

Yetmezmiş gibi bir de medya varsa işin içinde, mayınlardan kaçmak için dikkatlice attığın adımlara yılan gibi dolanıyorsa yetmiyor kendi çaban, emeğin..

Birinin olmazsa birinin elinde kalıyor hayallerin..


Hatalar yapıldı elbette. Balık baştan kokar aslında. Gomez'de yapılan hata, Aboubakar'da yapılmasaydı belki daha farklı olurdu ancak göz göre göre Beşiktaş'ın elinden alınıp, şampiyonluk yarışı içinde tutulan takımlara verilen puanlar olmasaydı Beşiktaş son haftalarda oynayacağı maçları "formalite" icabı oynardı bu kesin! 


OLMADI..


Hiç kimse istemiyordu bir sene daha şampiyon olmalarını. Büyük yatırımların(!) döndüğü Süper Lig'de Beşiktaş'ın üçüncü defa şampiyon olması "onlardan olanların" ipini çekmek anlamına geliyordu zira. Çifte standart yönetenlerde başlamıştı. Medyada devam etti. Bugün sahada vücut buldu. Direnemedi Beşiktaş. Haramilerin saltanatına bir başına ancak bu kadar kafa tutabildi.


TEŞEKKÜRLER!

Bu sezon Avrupa'da ismi ilk defa duyulan takımlara yenilmediğin için.

Ülke puanını hiç düşünmeksizin rotasyon saçmalığına başvurmadığın için.

Şampiyonlar Liginde kırılmadık rekorları kırıp göğsümüzü kabarttığın için TEŞEKKÜRLER BEŞİKTAŞ!

TEŞEKKÜRLER ŞENOL HOCAM! 

Onca çekemeyen arasında yılmadan işine baktığın için. Bilgece sözlerinle anlamayanlara inatla insanlığı anlattığın için. Bu ülkede birilerinin ardına sığınmadan bir şeylerin başarılacağını gösterdiğin için. 

VE TEŞEKKÜRLER BÜYÜK BEŞİKTAŞ TARAFTARI! 

Her koşulda takımını desteklediğin için. Şampiyonlar Liginde namağlup olduğunda doyasıya sevindiğin gibi Bayern Münih'ten 5 yediğinde formanı giyip sokaklarda gezdiğin için. Avrupa'da nam salmış taraftar gruplarına biz de buradayız dediğiniz için! Ve takım tutmak klişesine "GÖNÜL VERMEK" güncellemesi getirdiğiniz için SONSUZ TEŞEKKÜRLER! 


ASLIHAN ELİF GÜRBÜZ

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI