İyi ki Beşiktaşlıyım

Dört dört iki üç beş iki vs vs... 

Futbolun konuşulmaya pekte kaydadeğer olmadığı bir maç izledik dün akşam. Bakıldığı zaman bir tek Şenol hocanın Wagner Love değişikliği konuşabiliriz. Bunun haricinde sahada  üzerinde futbolla ilgili konuşabilecek pekte bir şey bırakmadı hakem Alper Ulusoy! 

Karşılaşmanın henüz başında çalmış olduğu hatalı düdüklerle maçı içinde vereceği skandal kararların sinyalini verdi.   Geriye dönüp baktığımızda kötü yönetimlerle gündeme gelen maçlar genel itibarıyla  hep Beşiktaş aleyhine işleyen maçlardır. Jenarasyonumuzun gördüğü başta Samsunspor karşılaşması olmak üzere bu seneki Ali Palabıyık’ın  yönettiği Fenerbahçe maçı bunlara en bariz örneklerdir.

Sezon başındaki Süper Kupa maçında başlayan Beşiktaş’ı egale etme ve provakasyona getirme çabaları sezon içerisinde de devam ediyor.

Şenol Güneş Milli Takıma...

Talisca Caner kavgası...

Caner’e verilen ceza...

Quaresma FiFA ya şikayet etti hikayeleri..

Bariz hakem hataları...

Caner konusunda bir gecede yönetmenliğin değiştirilmesi  Beşiktaş’ın gelişinden ne kadar endişeli olduklarının bariz göstergesi

Bütün bunlara rağmen oyuna gelmeyen ve bu senaryoda kendi için yazılan rolü kabul etmeyen bir Beşiktaş Camiası var. 

Türkiye de hangi kulüp olursa olsun bu kadar algı yönetimine karşı koyamayarak pes etmişti. Ancak Beşiktaş onurlu yürüyüşünü alnı açık bir şekilde sürdürüyor. 

Bir Beşiktaşlı olarak bu kirli senaryoya  baş kaldıran, onurlu yürüyüş içersinde olmaktan gurur duyuyorum ve dönüp baktığımda İyi ki Beşiktaşlıyım diyorum...


BURAK DÖŞER 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI