İki Avans Üçte Biter

İki Avans Üçte Biter

Her Şampiyonlar Ligi maçı dönüşü lig maçında takılmak adet olmuşken, Borussia Dortmund yenilgisi sonrası eyvahları akıllarda tutuyordu.

Sahaya hem eksikler hem de yorgunluklar sebebiyle rotasyonlu kadroya çıkan siyah beyazlılar iki farklı geriye düştüğü maçı yedek kulübesinde dinlensinler diye beklediği oyuncularıyla aldı.

Ve bu maç gösterdi ki, tam kadro olan Beşiktaş, Türkiye liginde oyunu istediği gibi yönlendirebilir.

Kalede ilk kez oynayan Mert, takıma çok büyük bir katkı sağlayacağını belli ederken, sakatlıklarla gelen zorunlu değişiklikler sonrası önünde üç tane stoper değişmesine rağmen performansını düşürmedi.

Beşiktaş’ın Aboubakar sonrası golcü sorunu olacağı hesabı yapılırken siyah beyazlılar hem golcü hem de oyun içinde isyan eden bir golcüye sahip oldular. 

Tartışmasız ligin en iyi golcüsü Batshuayi’dir.

Özellikle ilk yarıda Gökhan ve Kenan’ın yokları oynaması takımı kanatsız bıraktı ancak, buna rağmen vazgeçmeyen Batshuayi vardı.

Sonuç olarak Beşiktaşlı rahata alışkın değildir. Beşiktaş da ölümü gösterip sıtmaya razı getiren bir yapıya sahiptir.

İlk yarısı kış ikinci yarısı bahar olan Beşiktaş, üç puanı kazandı. Geriden gelip kazanmak morali üst seviyeye taşırken Sergen Hoca için çıkarılacak çok ders var!

Nedim Güngör


Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI