Üç bilinmeyenli denklem

Şu bir gerçek; Şenol Güneş, yıllığı net 3.5 milyon Euro karşılığında Milli Takım ile anlaştı. Hatta yardımcıları bile belli. Tamer Tuna ve Şeref Çiçek. Lucescu’nun yardımcısı Tayfur Havutçu’nun da ekipte olması bekleniyor. Havutçu, özellikle gurbetçi oyuncular ile Almanca ya da İngilizce çok iyi iletişim sağlıyor.

Beşiktaş’ta üç bilinmeyenli değil, bilinenli denklem haline geldi hoca konusu!

Başkanın planı hazır

Şöyle ki; Orman, Güneş’i göndermiyor. Ancak hoca istifa ederse de, ‘gitme kal’ demeyecek. Erken ayrılık sonrası Guti ile sezon sonuna kadar devam edilip sonuçlara göre yeni sezona karar verilecek. Orman, geçen yıl kaçan şampiyonluktan Güneş’i sorumlu tutuyor.

Diğer senaryo ise hocanın sezon sonu ayrılığı. En ağır basan bu duruma göre kulüp gardını almış vaziyette.

Konuşulan 5 aday var

Yerli ve yabancı isimler masada. Sergen Yalçın, Samet Aybaba, Rıza Çalımbay ve İbrahim Üzülmez alternatif isimler arasındakiler.

Yabancı olarak an itibari ile Joachim Löw liste başı.

Son varsayım ise Güneş’in iki takımı birden lig sonuna kadar yönetmesi. En uzak yol olsa da, Başkan bu durumda yeni sezon çalıştırıcısı için aceleci olmayacak. Zira mayıs ayında kulüpte kongre var.

Gültiken’den adaylık yoklaması

Kongre dedik, biraz açalım. Son Divan Kurulu’nda yeniden aday olacağını belirtip meydan okuyan Orman’ın, 23 Şubat’ta yapılacak olan Divan toplantısında tam tersi açıklama yapacağı ileri sürülüyor. Orman, bu konuda yorum yapmadı.

Başkanın aday olmaması durumunda; Ahmet Nur Çebi ve Serdal Adalı aday olacaklar. Bunlara bir yenisi daha eklendi. Ali Gültiken. Eski futbolcu, dernek dernek dolaşıp nabız yokluyor. Ancak henüz beklediği ilgiyi görmüş değil. Çalışıyor.

Kulisler de bir de sürpriz isim olacağı konuşuluyor.

Kader maçları...

Kartal’da bu gelişmeler yaşanırken sular yavaş yavaş ısınıyor. Takımın önününde yarın çıkacağı Malatya deplasmanı ve ardından evindeki Fenerbahçe derbisi var. Bu iki kritik sınav, şampiyonluk yolunda tamam ya da devam niteliği taşıyor. 


ORHAN YILDIRIM 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI