Operasyon

Süper kupa finalinde oyuncusuna bıçak çekilip diğer oyuncularına da el ense çekilen Beşiktaş, Konya deplasmanında seyircisinden mahrumdu dün akşam. Oyuncusu bıçaklanmadığı için tribünde cezasını çeken Beşiktaş, saha içinde ise ince ince doğrandı. Özerklik altında eyyam yapan TFF ve kurulları, Türk futbolunun altına ısrarla dinamit koymaya devam etmektedir. Üzücü olan bunca yatırım yapılan, büyük meblağlarla yayın hakkı pazarlanan Türk futbolunu 2, 3 kişi kendi çıkarları doğrultusunda yönetmesidir. 

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNE AÇIK ÇAĞRIMDIR!

Misyonunuz, vizyonunuz her ne ise bir kenara bırakın. Çıkın bu haksızlığa dur deyin. Alacağınız her karar, yaptırım ve uygulamada bu camia yanınızda duracaktır. Fenerbahçe derbileri öncesinde bu sezon yönettiği 20 maçta klasmanda 118 sarı kart ile zirvede olan Ulusoy’un Talisca kararlarının hesabını sorun. Sorun ki bir daha cesaret edemesinler. Hakem Ulusoy, işin kompetanı ağabeyleri gibi, ağrısız acısız ameliyatını tamamladı. Detaya inmeyenin anlayamayacağı şekilde görevini yerine getirdi. İşte bu yüzden çok geç olmadan takımınıza sahip çıkın. 

Farkındayım. Saha içerisinde etkinliğinden şüphe duyan Fenerbahçe camiası, hocası ve yöneticileri sizleri derbi öncesi saha dışına çekiyor. Anlıyorum. Ne zaman saha dışına taşınsa bu kargaşa, galibi bir şekilde onlar oluyor. Ancak ne demiş Hz. Ali, Haksızlığa karşı sessiz kalanlar, onlardan gelecek her kötülüğe katlanmalıdırlar. İşte tam da bu yüzden, daha sonra çok geç dememek için gerekeni ivedilikle yapın. 


ŞAFAK MALATYA 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI