Beşiktaş-Başakşehirspor Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Devler Ligi’nde fırtına gibi esen Beşiktaş, 2-0’lık Monaco zaferi sonrasında Süper Lig’e bu akşam geri dönüş yapıyor.

Süper Lig’de 9. haftanın kapanış maçında Beşiktaş, bu akşam Başakşehir’le karşı karşıya gelecek. Şampiyonlar Ligi’nde Porto ve RB Leipzig zaferleri sonrasında G Grubu’nda geçen hafta Monaco’yu da deplasmanda deviren Kara Kartal, bu akşam Vodafone Park’taki mücadeleye moralli çıkacak. Süper Lig’de çıktığı son 3 maçında Fenerbahçe ve Gençlerbirliği’ne kaybeden, Trabzonspor’la da berabere kalan Kara Kartal, bu kötü gidişi değiştirmeyi planlıyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in yönetiminde bu karşılaşmaya hafta boyunca mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanan Siyah- Beyazlılar, rakibini erken bulacağı gollerle yıkmaya çalışacak.  


Beşiktaş-Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta?


Vodafone Park'ta oynanacak ve 23 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI