Beşiktaş için flaş transfer iddiası

Beşiktaş'a İtalyan savunmacı

Rus basınına açıklamalarda bulunan İtalyan stoperin menajeri Andrea D’Amico, Salvatore’nin Spartak için önemli bir oyuncu olduğunu söylerken, “Onlarla sözleşme uzatma konusunda görüşme halindeyiz. Bana göre onun yerini doldurmaları çok zor çünkü hem çok tecrübeli hem de Rusça konuşabiliyor. Onun önceliği Moskova’da kalmak fakat Beşiktaş, Galatasaray ile Rusya ve İtalya’dan bazı kulüpler onu transfer etmek için girişimlerde bulundu” ifadelerini kullandı.

Ajansspor'un haberine göre; Spartak ile sözleşmesi bu sezonun sonunda sona eren Bocchetti için Zenit’in yıllık 2 milyon Euro önerdiği iddia ediliyor. Özellikle sol stopere bir takviye yapmak isteyen Beşiktaş bir diğer sol ayaklı stoper Yaroslav Rakitsky’yle de ilgileniyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI