Bilic: Gelecek sezon yokum!

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 2-0 yenilen Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 2-0 yenilen Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray karşısında özellikle ikinci yarıda iyi bir performans sergilediklerini belirten Bilic, "Galatasaray'ı tebrik ederim. Oyuncularımla gurur duyuyorum, maçın başından sonuna kadar rakibimize göre daha iyi olan bizdik. Galatasaray'ın 2-3 pozisyonu vardı, çok pozisyon yakaladık ancak golü atamadık. Büyük maçlarda bu çok kritik bir nokta. Sezon boyunca bu olay başımıza çok geldi. Çok yakalıyoruz ama bitiremiyoruz. Şansısız demek istemiyorum, bu kadar pozisyonu yakalayıp da atamıyorsak bir şeyler eksiktir" dedi.

"SNEIJDER EN AZ 30 GOL ATMIŞTIR"

Beşiktaş'ta bir kalite sorunu olduğunu Sneijder üzerinden verdiği örnekle açıklayan Bilic, "Büyük maçlarda şansız olduğumuzu söyleyebiliriz ancak ekstra kaliteli ile ilgili bir sıkıntımız var. Sneijder'in attığı gol mesala, Sneijder bu gollerden en az 30 tane Real Madrid'de de Inter'de de atmıştır. Bu çok önemli bir durum, Galatasaray için çok büyük bir avantaj." şeklinde konuştu.

Slaven Bilic 2-0 mağlup oldukları Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. Gelen soru üzerine gelecek sezon Beşiktaş'ta olmayacağını belirten Bilic "Burada çok güzel şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Ligde, Avrupa Ligi'nde çok iyi performanslar sergiledik ama belirtmemiz gereken bir şey var ki maçları kendi stadyumumuzda oynamadık, çeşitli hakem hatalarına maruz kaldık. Bunları kenarı bıraktığımda burada gurur dolu bir 2 yıl geçirdim. Yine de 2 sezondur şampiyonluk gelmediyse bunun en büyük sorumlusu benim ve gelecek sezon burada olmayacağım. Yönetimle bir toplantı yaptık ve bu karara vardık. Bu kararın bugüne kadar açıklanmamasının sebebi bugün önemli bir maça çıkmış olmamız" ifadelerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI