Boyko rest çekti

Beşiktaş'ta istediği performansı gösteremeyen Denys Boyko yol ayrımında

RÜZGAR gibi geçiyor! Şampiyon Beşiktaş’ın, 2015-2016 sezonu devre arasında Tolga Zengin’in formsuzluğu üzerine Dnipro’dan kadrosuna kattığı Denys Boyko’nun Türkiye macerası kısa sürecek gibi duruyor. Ocak ayında uzun görüşmeler sonrası 3.3 milyon Euro bonservisle 4.5 yıllık imza atan 28 yaşındaki Boyko, ayrılmak istediğini söyledi. Ukraynalı file bekçisi, 3’ü Süper Lig, 2’si Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 5 maçta oynadı ve 7 gol yedi. 

BEKLEDiĞiM KADAR FORMA GiYEMEDiM

SEZONUN 2. yarısında Tolga’nın yükselen formu sonrası bazı maçlarda kadroya dahi giremeyen Boyko, siyah beyazlı yönetimle görüşmesinde şunları söyledi:

Beklediğim kadar forma bulamadım, kendimi mutsuz hissediyorum.

GÖRÜŞMELERE BAŞLARIM

Kariyerime farklı bir kulüpte devam etmenin daha uygun olacağını düşünüyorum. Transfer döneminde gelen teklifleri değerlendirmeyi ve görüşmelere başlamayı planlıyorum.

Veli Kavlak: ‘KRİZİ İYİ YÖNETTİK’

Veli Kavlak, “Bu sezon camia kenetlendi ve zafer bizim oldu” diye konuştu. Şampiyon Beşiktaş’ın yıldızı Veli, bu sezonki sırlarını açıkladı. Geçen yıl sezon sonuna kadar şampiyonluğu kovaladık ama bu sezon stresi çok iyi atlattık. Stresli ve yorucu haftaları çok iyi idare ettik.

“FORMA GİRECEĞİM”

Bu sezon taraftarlar ve camia olarak sonuna kadar birlikte olduk. Sakatlığımın geçtiği dönem takımın çok iyi gittiği bir zamandı. Artık önümüzdeki sezon için hazırlanacağım.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI