Caner Erkin imzayı attı

Beşiktaş, Caner Erkin'le 4 yıllık sözleşme imzaladı

Beşiktaş yönetimi, bir sezonluğuna kiralanan Caner Erkin'in bonservisini almayı planlıyor. Caner Erkin ile yapılan görüşmelerde Beşiktaş yönetimi oyuncu ile 4 yıllık prensip anlaşmasına vardı ve tecrübeli isim sözleşmeye imza attı 

Beşiktaş yönetimi sezon başında İtalya'nın Inter Kulübünden sezon sonuna kadar kiraladığı Caner Erkin'in bonservisini almak istiyor. Milli oyuncu ile yapılan görüşmelerde 4 yıllığına prensip anlaşmasına varan Beşiktaş yönetimi  28 yaşındaki sol bek için Inter kulübüyle görüşmeler başladı. Eğer İtalyan ekibiyle el sıkışılırsa, Caner Erkin transferi resmen açıklanacak. 28 yaşındaki oyuncu, Siyah-beyazlılar'ın yıllık 1 milyon 750 bin euro teklifini kabul etti. Öte yandan sakatlığı düzelen milli sol bek, düz koşulara devam ediyor. Mart başı dönecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI