Desailly: Monaco'nun İşi Zor

Fransız futbolunun unutulmaz ismi Desailly, Monaco-Beşiktaş maçıyla ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu

Fransa futbolunun efsane isimlerinden Marcel Desailly, Monaco’nun Beşiktaş karşısında işinin zor olduğunu söyledi. Süper Lig’in yayıncı kuruluşu beIN Sports’a açıklama yapan Desailly, Fransız ekibinin Porto ile oynadığı maçta zor anlar yaşadığını hatırlatarak, “Porto her yönüyle Monaco’dan iyiydi. Monaco bu sezon birçok oyuncu satarak gelir elde etti. Bir o kadar da para harcadı. Monaco'nun zamana ihtiyacı var. Görünen o ki gelecek sezona ancak hazır olacaklar” yorumunda bulundu. 

Efsane isimden Monaco-Beşiktaş maçı yorumu

Monaco’nun temsilcimiz karşısında işinin zor olduğunu vurgulayan Marcel Desailly, “İç sahada oynayacakları Beşiktaş maçı oldukça zorlu geçecek. Porto’ya mağlup olarak psikolojik olarak darbe aldılar. Porto her yönüyle o maçta Monaco’dan güçlüydü” diye konuştu.

İki takım arasındaki mücadele 17 Ekim Salı günü saat 21.45’te II. Louis Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonu’ndan Milorad Mazic yönetecek. Mazic’in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI