Ersen Martin hayatını kaybetti

Ülkemizde futbol camiasının önemli isimlerinden olan ve Beşiktaşlı eski futbolcu Ersen Martin, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu.

Beşiktaşlı eski Milli Futbolcu Ersen Martin vefat etti. 

Ülkemizde futbol camiasının önemli isimlerinden olan ve Beşiktaşlı eski futbolcu  Ersen Martin, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. 10 Mart trihinde entübe edilen Martin, yaşamını yitirdi.

44 yaşındaki eski futbolcu, kariyerinde Beşiktaş'ın yanı sıra; Nürnberg, Siirt Jetpa, Göztepe, Denizlispor, Ankaraspor, Huelva, Sivasspor, Manisaspor, Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Eyüpspor ve Trabzonspor gibi büyük kulüplerin formasını da giydi.

Ayrıca, milli formayla da 3 maçta 154 dakika sahada yer aldı.

Ersen Martin'in vefatı futbol camiasında derin üzüntü yaratırken, Beşiktaş kulübü  başsağlığı mesajı yayınladı ve ailesine başsağlığı dileklerini iletti: 

Eski futbolcumuz Ersen Martin’in vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz.

Beşiktaş JK

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI