Fikret Orman'a baktı: Ben laz mütehattim dedi...

Beşiktaş kongre üyesi Rüzgar Sağnak'ın konuşması büyük alkışaldı. İşte Sağnak'ın konuşması:

"Ben laz mütehattim dedi, çok güzel stat yaptı. Futboldan anlamam kim iyiyse onu koyarım dedi. İlk koyduğu Samet Aybaba.. İkinci koyduğu Önder Özen... Milyon dolarlık sözleşmeler, Eskişehir'de oynuyor, ameliyat masasından Enaramo vardı. Enarama ameliyat masasından poz vrmişti. Herkes Tff ve MHK diyor.. Tff başkanı Yıldırım Demirören değil mi, Yusuf namoğlu, Zekeriya Alp değil mi? 

Kupada Bolu'ya elendik, bir sene sonra bolu, ardından Buca bu sene de Kayseri. 12 kupa olmuş, kupa yok, çeyrek final bile yok. Derbide yok... Hani 1 tane derbi var. 

Demirören'in bıraktığı 500 değilmiş, 580'miş... Sen 500 milyon Tl para harcamışsın. Burası ticarethene değil. Burası kulüp... 500 milyon ortada... şimdi soruyorum, biz neyi ibra edeceğiz? 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI