Fikret Orman'dan Pepe Yorumu: Gelirse UEFA Bizim Olur

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, takımının son günlerde gündemini oluşturan Pepe transferi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Orman, Pepe'nin gelmesi durumunda Avrupa'da geçen seneye kıyasla çok daha iyi performans gösterebileceklerini kaydetti.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, son günlerin transferdeki gözde ismi Pepe hakkında açıklamalarda bulundu. Orman, Pepe'nin gelmesi halinde Avrupa'da geçen yıla kıyasla çok daha büyük bir başarı elde edebileceklerini iddia etti. Diğer yandan Beşiktaş Yönetimi, yıldız futbolcunun transferi konusunda yoğun mesai harcıyor. 


Real Madrid ile sözleşme yenilemeyeceğini açıklamasının ardından Avrupa'nın birçok kulübü Pepe ile ilgilenmeye başlamıştı. Bu takımlardan bir tanesi olan Beşiktaş'ın son aşamada sahip olduğu avantajları kullanarak rakiplerine göre bir adım öne geçtiği bildirildi. Nitekim Quaresma'nın da yardımıyla kafasında iyi bir Beşiktaş ve İstanbul resminin oluşmasıyla Pepe, Beşiktaş'a transfer olmaya oldukça sıcak bakıyor. 


Dengeleri Bozabilir Ancak...


Önceki gün yönetici arkadaşlarıyla toplanan Fikret Orman, Pepe transferi hakkında görüş alışverişinde bulundu. İkinci başkan Ahmet Nur Çebi, Umut Güner, Hakan Kalkavan gibi isimlerle bir araya gelen Orman'ın iddialı ifadeler kullandığı öne sürüldü. Beşiktaş ile başarı çizgisini yukarıya taşımayı başaran Orman, görev yaptığı süre zarfında Beşiktaş müzesine bir de Avrupa Kupası eklemek istiyor. Bu yolda Pepe transferinin çok önemli olduğunu düşünen Orman, bu transferin her ne koşulda olursa olsun bitmesini amaçlıyor. 


Fikret Orman, ''Pepe gibi bir oyuncuyu elden kaçırmamak gerek. Görüşmeler belli bir noktaya geldi ve olumlu ilerliyor. Şartların biraz daha zorlanmasıyla transfer olacak gibi duruyor. Pepe'nin alacağı maaş ile belki de takım içindeki dengeler sarsılacak ama Pepe, geçen sene özellikler Avrupa Kupaları'nda sorun yaşadığımız stoper bölgesine ilaç olacak nitelikte bir oyuncu. Marcelo ile yan yana oynadıkları koşulda Avrupa'da çok daha iyi yerlere geliriz.'' şeklinde konuştu. 


Fikret Orman ile hemfikir olan yöneticiler bu transferin bitirilmesi adına her türlü gayreti göstereceklerini bildirdi. 








 
 

 
 




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI