İhsan Bayülken Beşiktaş'ta

Beşiktaş Yönetimi, basketbolda menajer değişikliğine gidiyor

Beşiktaş yönetimi, basketbolda köklü değişim için atağa geçti. Basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Cihat Kumuşoğlu,  önceki gün İhsan Bayülken'le bir araya gelerek tecrübeli isme gelecek sezon genel menajerlik teklifi yaptı.  Menajer Cengiz Üçyürek'le yollarını ayırmaya karar veren Kumuşoğlu'nun; Bayülken'e tam yetki sözü verdiği öğrenildi. 

Görüşmede İhsan Bayülken'in ''Beşiktaş Beşiktaş için her zaman göreve hazırım. Ciddi projelerle Beşiktaş'ı basketbolda özlenen yere getirmek için elimden geleni yapmaya hazırım" dediği belirtildi. Bayülgen için yeni sezon öncesi görkemli bir imza töreni düzenleneceği vurgulandı. 

Gelişmeler üzerine menajer Cengiz Üçyürek'in, İhsan Kumuşoğlu'na, kendisinin yerine İhsan Bayülken'in göreve getirileceği iddialarını sorduğu öğrenildi. Kumuşoğlu'nun ''İhsan Bayülken'le görüştüğüm doğru. Kendisiyle görüş alış-verişinde bulundum' yanıtını verdiği öğrenildi. Bu gelişme üzerine Cengiz Üçyürek, basketbol eski sorumlusu yönetim kurulu üyesi Hakan Özköse ile telefon trafiğinde bulundu. Üçyürek'in Özköse'ye, "Ben sizin yönetiminizle geldim. Bana sahip çıkın" mesajı ilettiği öğrenildi. 

İhsan Bayülken kimdir? 

Uzun süreden bu yana televizyon yorumculuğu yapan İhsan Bayülken, basketbol oynadığı dönemde bir dönem Beşiktaş forması da giymişti. 1978 yılında Beşiktaş altyapısına katılan İhsan Bayülken, 1982 yılında A takıma yükselmişti. Sırasıyla Paşabahçe, Çukurova, Mavi Jeans Ortaköy takımlarında forma giyen Bayülken 1997 yılında basketbolu bıraktıktan kısa bir süre sonra ise Beşiktaş'ta önce asistan coachluk ardından A Takım Baş Antrenörlüğü yapmıştı. İTÜ Kimya Mühendisi mezunu olan uzun süreden bu yana televizyonlarda basketbol yorumculuğu yapıyordu. 

Kartalhaber özel haberidir... 

'Almayın' idemiyoruz, 'Çalmayın' diyoruz... 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI