Lens'ten Fenerbahçellleri Kızdıran Açıklama

Beşiktaş'ın süper yıldızı Jeremain Lens'ten çarpıcı sözler

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a giden Jeremain Lens, Türkçe mesaj verdi ve Sarı Lacivertli taraftarlara göndermede bulundu. Lens canlı yayında, "Alemin gözü yaşlı, Jeremain Lens Beşiktaşlı" dedi.

İşte Jeremain Lens'in açıklamaları; 

“Beşiktaş'ın oyuncusu ve bir parçası olduğum için çok mutluyum. Ben hep hayallerimin peşinden gittim. Beşiktaş’ta oynamak da bir hayaldi. O hayalimde gerçek oldu. Şampiyon olmuş ve Şampiyonlar Ligi’nde oynayan bir takımdan bahsediyoruz. Rekabetin faydalı olduğuna inanıyorum. Kaliteli oyuncularla rekabeti daha çok seviyorum. Burada elimden gelenin en iyisini yapacağım.

Beşiktaş gibi takımlarda beklenti hep yüksektir. Türkiye ligini iyi tanıyorum. Kalitemi göstereceğimi düşünüyorum.

Gol atmakta, gol attırmakta bence aynı. İkisi arasında fark yok. Önemli olan takıma katkı sağlamaktır. Daha iyi pozisyonda arkadaşım varsa asist yapmayı tercih ediyorum. Tam tersi pozisyonda ise kaleyi düşünüyorum.

Çok heyecanlıyım. Uzun zaman önce Şampiyonlar Ligi’nde oynamıştım. Dünya Kupası ve Avrupa Kupası’nda maçlara çıktım ancak Şampiyonlar Ligi en üst seviyede. Sabırsızlıkla Şampiyonlar Ligi’nde oynamayı bekliyorum.”



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI