Monaco - Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda

Şampiyonlar Ligi'nde Monaco-Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'ne muhteşem bir başlangıç yapan Beşiktaş 3. maçında Monaco deplasmanına gidiyor. Siyah-beyazlılar 3'te 3 yaparak gruptan çıkma adına çok önemli bir avantaj yakalamanın peşinde olacak. Monaco'nun ise grupta sadece 1 puanı bulunuyor.

II. Louis Stadı'nda oynanacak olan dev karşılaşmada, Sırp hakem Mazic düdük çalacak. Maçta Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak. Nemanja Petrovic'in 4. hakem görevini üstleneceği müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Nenad Djokic ve Danilo Grujic olacak.

Monaco-Beşiktaş maçı şifresiz hangi kanalda saat kaçta?


17 Ekim Salı günü günü saat 21.45'te başlayacak mücadele TRT1'den canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve anlatımı fanatik.com.tr'de...

Beşiktaş gruptaki ilk maçında deplasmanda Portekiz temsilcisi Porto'yu deplasmanda 3-1, ikinci maçında ise Almanya'nın Leipzig takımını evinde 2-0 yenmişti. Grupta 6 puanla lider durumda bulunan Kara-Kartal, Monaco'dan puan veya puanlarla dönerek gruptan çıkma yolunda şansını artırmayı hedefliyor.

Gruptaki ilk maçta Leipzig ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Monaco ise 2. hafta maçında evinde Porto'ya 3-0 mağlup olmuştu. Fransız ekibinin grupta 1 puanı bulunuyor. 

Beşiktaş taraftarı alınmayacak!


Şampiyonlar Ligi G Grubu 3'üncü maçında 17 Ekim Salı günü Monaco ile Beşiktaş arasında yapılacak karşılaşmaya Türk taraftarlar alınmayacak.

Monaco kulübünden '' 2. Luis Stadı'nda güvenlik önlemleri arttırıldı'' başlığıyla yayınlanan açıklamada, ''Fransa'da olağanüstü hal koşullarının uzatılmasının ardından, Beşiktaş taraftarının prenslik sınırlarına girmeleri yasaklanmıştır'' ifadesine yer verildi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da, grup müsabakaları boyunca deplasmana taraftar götürülmeyeceğini duyurmuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI