Ufuk Sarıca imzaladı... Fikret Orman: Basketboldan çok umutluyum

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transfer çalışmalarıyla ilgili flaş açıklamalar yaptı

Beşiktaş'ta basketbol takımının yeni başantrenörü Ufuk Sarıca için imza töreni düzenledi. Törende Beşiktaş başkanı Fikret Orman ve Ufuk Sarıca basın toplantısında konuştu.

Fikret Orman yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; 

Ufuk Sarıca Beşiktaşlı!

"Hem oyunculuğu döneminde hem de hocalığı döneminde kendini kanıtlamış bir isim. Basketbolda çok arzuluyuz, istekliyiz. Bu sene iyi transferler yaptık. Şu ana kadar 8 transfer yaptık, 2 oyuncu daha alacağız. Taraftarlarımızın basketbolda bu sezon daha aktif olarak takımımıza destek olmalarını bekliyoruz. Ufuk Sarıca, zor işlerin adamı. Bu sene zaten iyi işler yapacağımıza inanıyoruz." dedi.

Ufuk Sarıca yaptığı açıklamada şunları söyledi; 

Her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız

"Yeni transferlerle, yeni bir takım yapıyoruz. Her zaman yukarılara hedef koyan bir takımımız olacak. Beşiktaş taraftarına yakışan, iyi mücadele eden takımı en kısa sürede sahaya koyacağız. Yukarılara aday bir takım olacağız. Her maçı kazanacağız demiyoruz. Ama her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Hep kazanmayı ve her gün oyunumuzun üzerine biraz daha ekleyerek devam etmeyi hedefliyoruz." İfadelerini kullandı

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI