Daniel Sturridge için istenen bonservis bedeli

İngiltere'de yayınlanan Express gazetesinde golcü oyuncu hakkında önemli bir haber yer aldı.

Beşiktaş’ın transfer listesinde yer alan golcü futbolculardan Daniel Sturridge’nin bonservis bedeli belli oldu. Siyah-beyazlı yöneticiler, İngiliz golcüyü kadrolarına katabilmek için bir süredir görüşmeler yapıyordu.

Bonservis bedeli 15 milyon Sterlin

Ada’da yayınlanan Express gazetesinde golcü oyuncu hakkında önemli bir haber yer aldı. Yeni sezonda Liverpool’un kadrosunda düşünülmeyen Sturridge’nin bonservis bedelinin 15 milyon Sterlin olduğu aktarıldı.

Jurgen Klopp, Daniel Sturridge’yi düşünmüyor

Öte yandan Liverpool ile bir yıl daha kontratı bulunan golcü oyuncunun takımdaki durumu da netleşmeye başladı. Jurgen Klopp tarafından kadroda düşünülmeyen Sturridge, geçen sezonun ikinci yarısını ligden düşen West Bromwich’te kiralık olarak tamamlamıştı.

Şenol Güneş’in ilk tercihi Sturridge

Transfer komitesi üyeleri geçtiğimiz günlerde Şenol Güneş ile bir araya  gelerek bir durum değerlendirmesi yaptı. Yöneticiler listelerindeki golcüleri Şenol Güneş’in onayına sunduğu Güneş’in de “Sturridge, bizim oyun planımıza daha fazla uyan bir isim. Eğer maliyeti bizi zorlamayacaksa, forvetteki ilk tercihimiz o olsun” dediği öğrenildi. Siyah-beyazlıların bu futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI