Beşiktaş-Konyaspor Biletleri Satışa Çıktı ve Bitti

Beşiktaş ile Atiker Konyaspor Turkcell Süper Kupa maçının biletleri satışa çıkar çıkmaz bitti

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda saat 20.45’te başlayacak müsabakayı Batı ve Kuzey tribünlerinde  seyredebilecek olan Beşiktaş taraftarları, biletlerini "taraftarkulubu.tff.org" internet sitesi üzerinden satın alabilecekleri açıklanmıştı. Beşiktaşlı taraftarlar maçın biletlerine büyük ilgi gösterdi ve biletler kısa sürede tükendi.

 Doğu ve Güney tribünlerinden maçı izleyecek Atiker Konyaspor taraftarları ise "taraftarkulubu.tff.org" internet sitesindeki biletler tükendikten sonra biletlerini Konya Büyükşehir Belediye Stadı’ndaki bilet gişeleri, Konya Kule Site AVM içerisindeki Konya Store ve Konya Kent Plaza AVM’de bulunan Konya Store’dan satın alabilecek. Ayrıca bilet kalması durumunda Atiker Konyaspor taraftarı için Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda da bilet satışı yapılacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI