Quaresma varsa sorun yok!

Beşiktaş'ın dünyaca ünlü yıldızı Quaresma dün gece de işbaşındaydı.


William'ın kendi ağlarını havalandırdığı pozisyonda yaptığı müthiş orta ile golün hazırlayıcısı olan Q7, sahanın en iyileri arasındaydı. Beşiktaş'ın hücumlarında etkin rol oynayan tecrübeli futbolcu, yaptığı ortalar ve isabetli pas yüzdesiyle maçın öne çıkan isimlerinden oldu. Rakip takımın beklerine zor anlar yaşatan 33 yaşındaki futbolcu, İsrail'deki zaferin başmimarları arasında yer aldı.

TÜM KULVARLARDA ZİRVEYE TALİBİZ

Maçın ardından taraftarların tribünlere çağırdığı Quaresma büyük coşku yaşadı. "Bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz" diyen Portekizli, "Takım olarak bu maç için iyi çalıştık ve karşılığını aldık. Takımın tecrübeli oyuncularından biri olarak ihtiyaç olduğu anlarda ortaya çıkmak zorundaydım. Ben çünkü bu takımın bir parçasıyım. Mücadele ettiğimiz tüm kulvarlarda da zirve için elimizden geleni yapacağız" sözlerini sarfetti.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI