Sahada kurt, dışarıda ağabey!

Eskişehir maçında 78'de oyundan alınan ve morali bozulan Gomez, soyunma odasındaki sözleriyle Güneş'i mest etti...

Beşiktaşlı Gomez, attığı gollerin yanı sıra takım içindeki abiliği ile de dikkat çekiyor. Beşiktaş'ın 5-2 kazandığı Mersin maçından sonra Cenk Tosun'a söylediği, "Çok formdasın seni nasıl keserim" sözleri ile daha ilk günden diğer oyuncuların saygısını kazanan Gomez; ikinci yarıda oyuna girdiği Trabzon maçından sonra da herhangi bir arıza çıkarmadı. 


Gurbetçi oyuncuların tamamı ile çok iyi anlaşan, yabancı dil bilmeyen yerli oyuncularla da konuşabilmek için Türkçe öğrenen yıldız oyuncu, kadro dışı kaldıkları için moralsiz olan Franco ve Milosevic'e de destek oluyor. Kendi kalesine attığı gollerden sonra morali bozulan Tosic'e moral veren Gomez, Beşiktaş'ın iki sakat yıldızı Veli ve Tolgay'ın durumları hakkında da kendilerinden sürekli bilgi alıyor. 


Oğuzhan ve Töre'ye sürekli mental destek veren ve beraber oynadığı dünya yıldızlarının üst kademeye geçmek için yaptıklarını ileten Gomez, Quaresma'nın da sıkı dostu. Q17'nin yedek kaldığı zamanlarda arıza çıkarmaması için uğraşan Alman oyuncunun F.Bahçe derbisinde yedek kalan Portekizli oyuncuya, "Senin gibi yıldızla oynamak beni mutlu ediyor" dedi ifade edildi.


TEK PATRON SİZSİNİZ

Eskişehir maçında 78'de oyundan alınan ve morali bozulan Gomez, soyunma odasındaki sözleriyle Güneş'i mest etti. Tecrübeli teknik adam, golcü oyuncusunu neden oyundan aldığını anlatırken; Güneş, Gomez'e durumu açıkladı. Alman yıldızın ise Güneş'e, "Bu takımda bir tek patron var, o da sizsiniz. Ben kendimi her zaman en iyi görürüm, ama sizin bilginiz benden üstün olduğu için bu takımın liderisiniz" diyerek herkesin önünde hocasına saygısını gösterdiği öğrenildi.


Fotomaç 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI