Talisca'ya son aday

Fransa basını, “Monaco, gelecek sezon için Talisca’yı işaret etti” diye yazdı.

Fransa basını, “Monaco, gelecek sezon için Talisca’yı işaret etti” diye yazdı.


Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca için Avrupa basınında transfer haberleri yer almaya devam ediyor. Siyah-beyazlılar ile 2018 yılına kadar kiralık sözleşmesi bulunan Talisca'nın Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim'in ilgisini çektiği belirtildi. Fransa basınında yer alan haberde; Monaco Sportif Direktörü Cordon'un, Talisca'yı gelecek sezon kadrolarına katmak için işaret ettiği yazıldı.


Bu arada Portekiz'in Ojogo gazetesinden de Beşiktaş'a kötü haber geldi. Menajer Jorge Mendes'in, Talisca'yı satmak için Benfica Başkanı Vieira'ya söz verdiği yazıldı. Gazete; geçen yaz döneminden Liverpool, Wolves ve Çin'e satmayı başaramadığı Talisca konusunu Mendes'in onur meselesi haline getirdiğini iddia ederken, 25 milyon euro verecek herhangi bir takımın Talisca'ya 1 Haziran'dan itibaren sözleşme imzalatabileceğini hatırlattı.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI