Taraftarlar tek yürek

Türkiye'nin takımları terörü lanet yürüyüşünde omuz omuzaydı

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Bursaspor, ve Türkiye'nin dört bir yanından taraftar grupları, teröre karşı bir araya geldi.Beşiktaş – Bursaspor maçının ardından meydana gelen hain terör saldırısına tepkiler artarak devam ediyor. Galatasaray’da Ultraslan, Beşiktaş’ta Çarşı, Fenerbahçe’de Genç Fenerbahçeliler, Bursaspor’da taraftar grupları ve ülkenin dört bir yanından kulüplerin taraftarları, 19.23’te teröre karşı bir araya gelerek yürüyüş yaptı. 

Beşiktaş Köyiçi'ndeki yürüyüşe Beşiktaşlı taraftarların yanı sıra Bursaspor, Fenerbahçeli ve diğer takım taraftarları katıldı. 

Galatasaraylı taraftarlar da Beyoğlu'nda bulunan Galatasaray Lisesi'nin önünde buluştu. 

Beşiktaş ve Beyoğlu'nda buluşan taraftarlar daha sonra yürüyüşe geçerek saldırının yapıldığı Vodafone Arena Stadı'nda buluştular. Taraftarlar yaptıkları tezahüratlarla teröre lanet ederek saldırıda şehit olanları andılar. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI