Ahmet Nur Çebi'den Zehir Zemberek Açıklama: Vınlayıp Kaçtılar!

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı kulübün Divan kurulu toplantısında sert açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Divan Kurulu Toplantısında açıklamalarda bulundu. Ahmet Nur Çebi, MHK Danışmanı Uilenberg'e tepki gösterdi.

Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Kulübü'nün Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

İşte Çebi'nin sözleri:

"Kolumuz kırıldı, acıya sızıya rağmen yine Beşiktaş'a hizmet ettik. Sağlığımı, sıhhatimi ve hayatımı Beşiktaş için ortaya koydum, koymaya da devam edeceğim. Ben bütün Beşiktaş taraftarlarına en geç 2 gün içinde cevap veriyorum çünkü bu benim vazifem. Beni ister sevsinler, ister sevmesinler. Beşiktaş için gerekirse hapis de yatarım."

"YİNE BİRİLERİ ÇIKTI KONUŞUYOR"

"Beşiktaşlılar bu şampiyonluğu hak etti, rabbim nasip etti, biz de bu yola vesile olduk. Biz 2 yıldır eski yönetim hakkında konuşmuyoruz. Yine birileri çıktı konuşuyor. Neden çıktılar bilmiyorum.Tüzük yeni baştan yapılacak. Bir kere yapalım, temiz yapalım istiyoruz."

"MHK'Yİ GÖREVE ÇAĞIRIYORUM"

"Geçenlerde Uilenberg isimli bir danışman, Sergen Yalçın'ın el hareketleriyle mesaj vermeye çalışmış. Gitsin Almanya'da konuşsun bakayım böyle isim vererek. MHK'yi göreve çağırıyorum. Beşiktaş'ın hocasını gündeme getirerek eleştiri yapamazsın. Art niyet arıyorum."

"ÖNCE BİR UTAN"

"Bütçeniz 65 milyon avro, limitiniz 30 milyon avro. Hala gönderemediğimiz futbolcularımız var. Adamın maliyeti 20 milyon avro olmuş, 'Gideceğim.' diyor, son gün gitmiyor. Sen buradan 4 milyon avro maaş alırken sana birisi 400 bin avro veriyor. Önce bir utan."

DEMİRÖREN VERDİĞİ ZARARIN FAZLASINI BAĞIŞLAYACAK 

Yıldırım Demirören ile hesap görüyoruz. Beşiktaş'a verdiği zararların daha fazlasını bağış yapacak. Sağ olsun, en azından bunu yaptı.

TROLLERİ ÜZERİMİZDEN ÇEKİN 

Eski yönetimdeki bazı yöneticilerin trolleri var. Sosyal medya üzerinden Beşiktaş'a zarar vermek için operasyonlar yapıyorlar. Siz Beşiktaş'ı sevmiyor musunuz? Bu trollere vereceğiniz parayı Beşiktaş'a verin. Faydanız olsun.

BEŞİKTAŞ İÇİN GEREKİRSE HAPİS YATARIM! 

Sağlığımı, sıhhatimi ve hayatımı Beşiktaş için ortaya koydum. Allah nefes verdiği sürece koymaya devam edeceğim. Beşiktaş için gerekirse hapis yatarım. 

Kulüp elektrik borcunu ödeyemiyordu, buralara nasıl getirdin' diye soruyorlar. 110 milyon lira cebimden kasa kolaylığı sağladım 650 milyon lira ailemin geleceğini ortaya koydum 1.5 yıl bu kulübü ayakta tutmaya çalıştım.

"1 YIL AĞZIMI AÇMADIM"

"Biz kimsenin altını oymadık. Kulübün vaziyetini görenler vınladılar. Altınız oyulmadı efendi, kendiniz gittiniz. 7 sene kimse altınızı oymadı sonra birdenbire altınız oyuldu. Bu, çok ağırıma gitti. Ben kimsenin altını oymam, ben ağabeyim. Ben gittim, 1 yıl ağzımı açmadım."

"TROLLERE VERECEKLERİ PARAYI..."

"Burası herkese açık, gelsin burada konuşsunlar. Trollere verecekleri parayı Beşiktaş'a versinler. Biz bu sene yine şampiyon olacağız arkadaşlar. Ben hiç kaybetmedim, kaybetseydim burada duramazdım."

ABDULLAH AVCI OLAYI 

"5 yıllık kontratlar var. Bu kontratları biz yapmadık. Borç artışını azaltmak ve kontrol etmek bizim birinci vazifemiz. Bunlar bitene kadar işimiz sıkıntılı ama bunları omuz omuza beraber aşacağız. Biz geldiğimizde Abdullah Avcı ile takımı 5-6 maç yukarı çektik. Sıkıntı maddiydi, biz o sıkıntıyı aştık ama sonrasında takım kötü gitmeye başladı. Hocaya sorunun ne olduğunu sordum. Hoca bana 'Burada eskiler var, burayı karıştırıyorlar dedi." Kusura bakma Abdullah Hoca, ben bunları söylemek zorundayım çünkü benimle oturup uzlaşmadınız."

'Olmuyorsa, ayrılalım' dedik. 'Siz gönderin, Türkiye'nin en büyük hocalarından biriyim, iş bulana kadar paramı alırım sonrasını almam' dedi. 'Büyük hocaysanız, bir takıma gidersiniz ve bu yükten kurtuluruz' dedik. Sonrasında defalarca aradım. 

YİNE ŞAMPİYON OLACAĞIZ 

Biz yine şampiyon olacağız. O gün söylediğimde de kimse inanmadı. Bu seneki kadroyu farklı yaptık. Ben kaybetsem, burada duramazdım. Eski yönetim hiç durmadı, hep saldırıyor. Bu kulüpte, bu tür bir şey hiçbir yönetime yapılmadı.

Beşiktaş'ın menfaati için, 50 bin TL için günlerce pazarlık yaptığımı herkes biliyor. Ben artık birlik beraberlik istiyorum."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI