Alvaro Negredo için flaş transfer iddiası

Alvaro Negredo’nun AL Nassr’a satıldığı iddia edildi.

Beşiktaş’ta yaz transfer dönemi boyunca takımdan ayrılacağı konuşulan LASK Linz ve Erzurumspor maçında attığı gollerle tüm dikkatleri üzerinde toplayan Alvaro Negredo’nun AL Nassr’a satıldığı öne sürüldü. beIN Sports’ta yayınlanan bir programda konuşan gazeteci Şansal Büyüka, Negredo hakkında önemli bir iddiada bulundu. Tecrübeli gazeteci, İspanyol forvet hakkında “Negredo, Giuliano’nun transfer olduğu Al Nassr’a satıldı. Bu transfer yüzde 95 oranında gerçekleşti. Yarın İspanyol oyuncu ile vedalaşılacak” dedi.

Beşiktaşlı yöneticilerle arasında gerçekleşen görüşmeyi  de anlatan Büyüka, şunları ifade  etti: “Beşiktaşlı yöneticilerle görüştüm. Niye geç kalıyorsunuz diye bizi eleştiriyolar dediler. Bunlar hep pazarlık sonucu.”

Alvaro Negredo: Ne olacağını göreceğiz

Dünkü Erzurumspor maçının ardından golcü oyuncu, Beşiktaş’ta kalıp kalmayacağı ile ilgili olarak şunları ifade etmişti: “Gelecekte neler olacağını göreceğiz. Buna ben karar vermiyorum. Kulüp şu anda menajerimle irtibat halinde. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Kendi performansımla ilgili bu sezona iyi başladım ve umarım böyle devam eder. Ailem ve arkadaşlarım bana destek oluyor”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI