Aziz Yıldırım'ı başkan yapsaydık böyle ihanet etmezdi!

Beşiktaş kongre üyesi Fuat Çimen'in paylaşımı büyük yankı uyandırdı.

Beşiktaş kongre üyesi Fuat Çimen'in paylaşımı büyük yankı uyandırdı. 

İşte Fuat Çimen'in sosyal medyadaki paylaşımı 

Beşiktaş kulübü şampiyonluk satarak kaçan başkanı da , beceriksiz, savurgan odasından son çıkanın haklı olduğu için büyük maddi kayıplar yaşatan başkanı da gördü ama kulübün boynuna kement takıp sehpasına tekme atıp kulübün onlarca yıl geleceğini yok eden bu kadar ihanet edenini görmedi.

Aziz Yıldırım’ı başkan yapsaydık o bile rakibimde olsa bana bir kulüp emanet edildi der “şeref” meselesi yapar bu kulübe bu denli ihanet etmezdi.

Evine ekmek götüremezken düşlerinde Beşiktaşı gören insanların hayata tutunma sebeplerinden biri olan, Beşiktaşlı için hayatın ta kendisi Beşiktaş’ın her kim ki bilerek, isteyerek ve planlıca tek kuruşu haram hanesinden kursağından geçmişse ve Beşiktaşın parasını denetlemek korumak kollamak halinde olanlar böyle bir hal var ve susmuş ve de görmezden gelmişse büyük acılar yaşasınlar, huzurla ölemesinler!

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI