Beleştepe'den dergi

Beşiktaş taraftar gruplarından Beleştepe, yeni dergisi "Beleştepe Futbolun Edebiyatı" ile futbol ve tribün dünyasına bambaşka bir giriş yapıyor.

Beşiktaş'ın muhalif taraftar gruplarından Beleştepe, çıkardığı yeni dergi ile futbola ve tribünlere yeni bir bakış açısı getirmeye hazırlanıyor. Adlarını, şimdilerde ismi "Vodafone Arena" olarak değiştirilen İnönü Stadı'nın Numaralı tribün ile Yeni Açık arasında kalan ve tek kalenin izlenebildiği tepeden alan grup, "Herkesin bir Beleştepe'si vardır" başlığı ile kavgasına yazınsal bir içerik katıyor.

Endüstriyel futbola, tribünlere yapılan gerici müdahalelere, sporun sermayenin isteği doğrultusunda şekillenmesine, sporcuların ve ortaya koydukları emeklerin metalaşmasına karşı, anti-faşist, anti-emperyalist ve anti-Irkçı olarak kendini açıklayan Beleştepe, çıkardığı dergiyi ise, "arkasında bir sermaye gücü olmayan, tamamen bir komün içerisinde hazırlanan, sistem karşıtı bir dergi" olarak tanımlıyor.

Ayrıca, derginin hazırlanan ilk sayısında soL Spor yazarlarından Vedat Altun'un hazırladığı bir çalışma da yer alıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI