''Beşiktaş Beni Transfer Etmek İstedi...''

Özbekistan'ın genç yeteneklerinden Jasurbek Jaloliddinov, Beşiktaş yerine Lokomotiv Moskova'ya transfer olma nedenini açıkladı.

Özbekistan'ın genç yeteneklerinden Jasurbek Jaloliddinov, Beşiktaş yerine Lokomotiv Moskova'ya transfer olma nedenini açıkladı. 

Geçtiğimiz Ağustos ayında Özbekistan Ligi takımlarından Bunyodkor'dan Rusya Ligi takımı Lokomotiv Moskova'ya transfer olan ve sonrasında Tambov'a kiralanan Jasurbek Jaloliddinov, Beşiktaş'ın kendisini transfer etmek istediğini belirtti. 

18 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Jasurbek Jaloliddinov "Beşiktaş, beni transfer etmek istedi ama Lokomotiv Moskova'yı seçtim" dedi. 

Türkiye'nin kendisi için doğru bir seçim olmadığını iddia eden Jasurbek Jaloliddinov, şunları söyledi; "Özbek oyuncular, Rusya Ligi'ne çabuk adapte oluyor. Türkiye'de bir tane başarılı Özbek futbolcu görmedim. Eldor Shomurodov da daha önce Rostov'da oynamış ve Genoa'ya gitmişti. Türkiye'ye yerine Rusya'ya geldiğim için pişman değilim." 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI