Beşiktaş'a Kagawa müjdesi

Beşiktaş'ta Kagawa flaş gelişmesi...

Beşiktaş'ta Kagawa gelişmesi yaşanıyor. Siyah-beyazlılar geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Japon futbolcuyu 6 aylığına kiralamıştı. Kiralık sözleşmesi biten başarılı futbolcu kulübü Borussia Dortmund'a geri dönmüştü. Alman kulübünden resmi Kagawa açıklaması geldi. İşte sürpriz gelişmenin detayları...  

Kagawa'dan Beşiktaş'a müjdeli haber! Resmen açıklandı 

Siyah-beyazlılar önümüzdeki sezonun şampiyon kadrosunu kurmak için kolları sıvadı. Kagawa'dan Beşiktaş'a müjdeli haber! Resmen açıklandı Transferde nokta atışı takviyeler yapmak isteyen Beşiktaşlı kurmaylar ABD'li futbolcu Tyler Boyd'u kadrosuna katmıştı

Resmen açıklandı 

Beşiktaş'ın Kocaelispor'u 7-1 yendiği maçta 3 asistle yıldızlaşan Boyd, ilk maçında ne denli faydalı bir oyuncu olduğunu gösterdi. Kagawa'dan Beşiktaş'a müjdeli haber! Resmen açıklandı Siyah-beyazlılar geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında 6 aylık kiraladığı Japon futbolcuyu bir kez daha kadroya katmak için girişimlere başlamıştı. 

Oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Borussia Dortmund'dan Kagawa'nın geleceği hakkında açıklama geldi. Kagawa'dan Beşiktaş'a müjdeli haber! Resmen açıklandı Dortmund sportif direktörü Micheal Zord, Shinji Kagawa ile ilgili konuşurken, ''Bu hafta içinde Kagawa ve Shürrle'nin ayrılığı için tekrar görüşmelere başlayacağız.'' ifadelerini kullandı.

FAVRE: 5-6 OYUNCUYU GÖNDERMEMİZ GEREK  

Öte yandan Alman ekibinin teknik direktörü Lucien Favre, kadrodaki fazla oyuncu sayısından yakınırken ''30 oyuncudan fazla sezonu açmamız imkansız. Kagawa'dan Beşiktaş'a müjdeli haber! Resmen açıklandı O yüzden birkaç hafta içinde 5-6 futbolcu göndermemiz gerekecek.'' diye konuştu.  .



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI