Beşiktaş'ta bir ayrılık daha... Şenol Güneş küplere bindi

Mevcut transfer çalışmaları orta saha için de sürdürülürken Kartal'da Ryan Babel'in ardından ancak bu kez beklenmedik bir ayrılık daha gerçekleşiyor...

Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor... Siyah- Beyazlı yönetim bi yandan transfer çalışmalarını sürdürürken diğer yandan takım içindeki oyuncularla ilgili transfer yönetimini sağlamaya çalışıyor...

Beşiktaş'ta beklenmedik ayrılık... Siyah beyazlı kulüp, defans ve forvet transferlerini resmen bitirdi ve sezonunun ikinci yarısına neredeyse hazır hale geldi.

Bugünlerde takım içinde dengeleri sağlamaya çalışan teknik direktör Şenol Güneş'in planlarını bir anda bozdu.

Kafasında takımı şekillendirmek için yoğun çaba harcayan Güneş, bu ayrılığın gerçekleşmesini istemese de yaşanan bu durum Güneş'in keyfini çok kaçırdı.

İşte o ayrılığa dair gelişmeler ve transfer süprizi...

Mevcut transfer çalışmaları orta saha için de sürdürülürken Kartal'da Ryan Babel'in ardından ancak bu kez beklenmedik bir ayrılık daha gerçekleşiyor...

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yıldız için Arap kulüplerinden teklifler gelmeye başladı. Özellikle de Al Hilal'in ısrarı ve yıllık önerdiği ücret, oyuncunun ayrılma kararı almasına neden olduğu öğrenildi.

O isim Adriano... 34 yaşındaki oyuncu için görüşmelerin yürütüldüğü belirtilirken, Beşiktaş yönetiminin de oyuncudan bonservis bedeli kazanmak için ayrılığa onay verdiği belirtildi.

Teknik adamlığını Jorge Jesus'un yaptığı Al Hilal, Brezilyalı yıldızı mutlaka kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş'ın ise Adriano'yu 2 milyon Euro'dan aşağı satmayı düşünmediği öğrenildi.

ADRIANO'NUN ALTERNATİFİ HAZIR 
Yıldız oyuncu giderse ilk hedefin Atalanta'da oynayan Berat Djimsiti olduğu belirlendi.

Arnavut starın stoper mevki dışında sağ bek ve sol bekte de görev alma özelliğinin bulunması Beşiktaş Yönetimi'ni bu transferin yapılmasına itmiş durumda.

Djimsiti'nin sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması Beşiktaş'ın elini güçlendirmiş durumda.

Bu transferin 300 bin Euro bonservis bedeliyle bitirilmesinin planlandığı öne sürüldü.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI