ÇEBİ'DEN BİLİC AÇIKLAMASI

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Nur Çebi, Teknik Direktör Bilic'in Siyah-Beyazlı takımdaki geleceğiyle ilgili konuştu

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, hakkında sezon sonunda ayrılacağı iddiası bulunan takımın hocası Slaven Bilic hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kulüp olarak Süper Lig’de şampiyonluk yaşamaya kilitlendiklerini belirten Çebi, 7 maçın ardından takımdaki birçok şeyin şekilleneceğini söyledi. Deneyimli yönetici, dünkü takım çalışmasının ardından yaptığı açıklamada, “Slaven Bilic’in durumunu şimdiden konuşmaya gerek yok. Kesin olarak kalacak ya da kalmayacak diyemeyiz. Bu 7 maçın ardından her şey kesinleşecek” diye konuştu.

‘3 kritik maç oynayacağız’

Camia olarak bütün planlarını şampiyonluk üzerine yaptıklarını söyleyen Ahmet Nur Çebi, “Süper Lig’deki 7 haftalık periyotta oynayacağımız; Karabükspor, Trabzonspor ve Galatasaray maçları, kaderimizi belirleyecek. Bu 3 mücadeleyi kayıpsız geçersek şampiyonuz. Buna yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI