Cyle Larin için flaş karar

Beşiktaş yönetiminden flaş Cyle Larin kararı

Beşiktaş’ta geldiği günden beri forma giymekte zorlanan Cyle Larin’in Siyah-beyazlı takımdaki geleceği ile ilgili önemli kararlan alınmak üzere. Geçen yıl devre arasında takıma dahil olan Kanadalı golcü, o sezonun son haftasında forma giyebilmişti. Bu sezon başında bazı maçlarda ilk 11’de şans bulan golcü oyuncu, daha sonra formasını kaptırmış ve yedekler arasında kalmıştı.

Burak Yılmaz geldi iyice düştü

Devre arasında Burak Yılmaz’ın takıma dahil olmasından sonra formaya iyice hasret kalan Larin, bu süreçte Şenol Güneş tarafından neredeyse hiç düşünülmedi. Burak Yılmaz’ın olmadığı maçlarda veyahut oyuna bir golcü müdahalesi yapılmak istendiğinde Güneş, genelde tercihini Mustafa Pektemek veya Güven Yalçın’dan yana kullandı.

Cyle Larin, kiralık gidecek

Siyah-beyazlı yönetim, Kanadalı oyuncunun düzenli oynayabilmesi için bir kulübe kiralık olarak gönderilmesini düşünüyor. Skorer’de yer alan habere göre . daha önce birkaç Hollanda kulübüyle görüşen ancak devre arasındaki başarılı kamp performansı nedeniyle takımda kalan Larin’in de bir yıllığına kiralık gitmeyi kabul ettiği öğrenildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI