Dorukhan Toköz fiyatını katladı

Beşiktaş yönetimi, sezon başında kadroya katılan ve gösterdiği performansla milli takıma kadar yükselen Dorukhan Toköz’ün bonservis bedelini belirledi.

Beşiktaş yönetimi, sezon başında kadroya katılan ve gösterdiği performansla milli takıma kadar yükselen Dorukhan Toköz’ün bonservis bedelini belirledi. Genç yıldız, ilk yarının son haftalarına doğru bulduğu forma şansını iyi değerlendirdi ve Siyah-beyazlı takımın vazgeçilmez oyuncuları arasına girdi.

Fiyatını katladı

Sezon başında bonservis bedeli ödemeden kadroya katılan genç oyuncunun o dönemdeki bonservis bedeli 700 bin Euro olarak görülüyordu. İlk yarının sonlarına doğru forma giymeye başlayan Dorukhan için yönetim, 1 milyon 750 bin Euro bonservis bedeli talep ediyordu. Ancak sezonun ikinci yarısındaki müthiş çıkışından sonra ilk 11’in değişmez ismi haline gelen genç oyuncu Şenol Güneş tarafından A Milli Takım kadrosuna da alındı.  En son A Milli takımın Fransı’yı 2-0 yendiği maçta Manchester United’ın 100 milyon Euro’luk yıldızı Pogba’yı sahadan silen ve bir de asist yapan genç oyuncu için yönetim gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye başladı. Sezon bitmeden önce oyuncunun menajeri tarafından İtalyan kulüplerinin 7 milyon Euro seviyesindeki transfer teklifleri Beşiktaş yönetimi tarafından kabul görmemişti.

Başkan Fikret Orman’ın 15 milyon Euro’nun altındaki hiçbir teklifi kabul etmeyecek. Öte yandan kulübe resmi olarak hiçbir kulüpten teklif gelmediği de kaydedildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI