Erman Toroğlu: Şenol Güneş başka bir maçı mı izledi?

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu'dan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'e bombardıman

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe-Beşiktaş mücadelesini değerlendirdi.

İşte Erman Toroğlu'nun sözleri; 

Maçın ilk yarısı için tek bir cümle...Tanrı Fenerbahçe'nin başında Cocu'yu istemiyor...İlk yarının skoru 3-1 olurdu. Üstüne 25 metreden gol yediler. Beşiktaş hazır, Fenerbahçe yeni takım. Fenerbahçe'de oyuncular yan yana basmıyor, çok enerji tükettiler. Beşiktaş ise o kadar enerji tüketmedi. Çok fazla koşmadan alanlarını iyi kapatarak oynadılar. Fenerbahçeli futbolcular çok koşup çok şey yapmak istiyor ancak birbirleri ile oynamaya alışık bir takım değil.

'Harun, golde gelen topu kanatlansa bile alamazdı'

Harun, golde gelen topu kanatlansa bile alamazdı. Böyle giderse sonuç ne olur belli olmaz. Top canı istediği zaman giriyor. Fenerbahçe'de tüm takım çalışıyor ama birbirlerini iyi tanımıyorlar. Bu tip maçlarda yenilmeyeceksin. Beşiktaş, oturmuş bir takım ama aman aman bir top oynamıyor. Sanki Oğuzhan beş aydır yok, Atiba hep oynuyor gibi. Beşiktaş orta sahası çok kötü. Fenerbahçe'nin üç pozisyonu var ancak Beşiktaş'ın uzaktan gelen golü dışında başka pozisyonu yok.

'Fenerbahçe, istekli ve coşkulu oynuyor'

Fenerbahçe, bu maçta gerçekten iyi. Rakibe basıyor, istekli ve coşkulu oynuyor ama üçlü baskı yapman lazım. Beşiktaş'ın iyi oyuncuları var, dört pas yapınca çıkan bir takım ama bu maç onu da yapamıyor. Fenerbahçe'nin lider bir oyuncusu yok. Her şey çok yeni, şansları da iyi gitmiyor. 

'Maçın en az 5-6 dakika uzatılması gerekiyordu'

Ben daha gollü bir maç beklemiştim. İkinci yarı sakatlıklarla maç durdu. Maçın en az 5-6 dakika uzatılması gerekiyordu. Uzatmaları bile tam oynatmadı...Sen benim hakkımı neden yiyorsun? Biz yayıncı kuruluşa para veriyoruz. Sen başım ağrır korkusundan maçı oynatmıyorsun...

'Tolgay ve Oğuzhan, 36 yaşında bastonla gezerler'

Fenerbahçe çok enerji harcadı ancak golü yedikten sonra psikolojik olarak etkilendiler. Hepsinin bu golden sonra yüzü düştü. Beşiktaş bir şey oynamadı. Oğuzhan ve Tolgay oynamasa, Atiba tek oynasa daha iyi olurdu.  Tolgay ve Oğuzhan bu yaşta böyle oynuyorlarsa, 36 yaşında bastonla gezerler.

'Fenerbahçe, Ayew'den faydalanamıyor'

Fenerbahçe'yi ilk defa böyle mücadele ederken ve istekli oynarken gördüm. Önümüzdeki maçlara da bakmak lazım, acaba Galatasaray gibi mi olurlar? Fenerbahçe, Ayew'den faydalanamıyor. Ayew'e daha çok top atılabilir. 

'Beşiktaş iyi oynamıyor'

Beşiktaş iyi oynamıyor. Bu sezon kaç sene sonra iç sahada da yenildi. Bir takım çıkıp Beşiktaş'ı bitirebilir.  Her maçta bir oyuncu öne çıkıyor, maçı öyle kazanıyorlar. Pepe geriyi kontrol etmek zorunda...Kaç tane pozisyon var, oralarda Pepe yok. Pepe gole gidiyor.  Şenol Güneş de kazanabileceğimiz bir maçtı demiş, biz başka maçı mı seyrettik?

'Fikret Orman'ın Şenol Güneş'e 'Git' demediği kaldı'

Fikret Orman'ın Şenol Güneş'e şu ana kadar sadece 'Git' demediği kaldı. Çok ağır konuşuyor, yenilir yutulur gibi değil. 

'Penaltı yok, Babel faul yapıyor'

Babel, Hasan Ali'yi çekip indiriyor. Oyuncuyu kendine çekiyor ve düşüyor.  Penaltı yok, Babel faul yapıyor. Ben de olsam devam ettirirdim, devam kararı doğru. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI