Genç Yıldız Beşiktaş yolunda

Beşiktaş konyaspor'un genç yıldızı Ayhan Cebeci’yi tranfser etmek istiyor.

Beşiktaş yönetimi, gelecek sezonlara yönelik genç oyuncuları kadrosuna katma projesi kapsamında Atiker Konyaspor’un U19 takımında forma giyen Ali Ayhan Cebeci’yi gündemine aldığı belirtildi. Bu sezon genç oyuncuları kadrosu ile dikkat çeken Siyah-beyazlılar, 10 numara pozisyonunda oynayabilen genç futbolcu ile yakından ilgileniyor.

Ali Ayhan Cebeci kimdir?

1 Ocak 1999 doğumlu genç futbolcunun 2010 yılında Anadolu Selçukspor’da filiz lisansı çıkarıldı. Bu takımın U14, U15 ve U16 yaş gruplarında forma giyen 19 yaşındaki oyuncu 65 maçta 19 gol attı. 2015 yılında Atiker Konyaspor’un U17 takımına gelen genç oyuncu, iki yıldır Konyaspor U19 takımında forma giydikten sonra geçen sezon Konya ekibinin U21 takımında sezonu tamamladı. Geçen yıl oynanan U21 liginde Ali Ayhan, 24 maçta 5 gol attı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI