Kıçımızda donumuz yok!

Beşiktaş taraftarlar, amatör şube sporcularına ve personele aylardır para veremeyen Beşiktaş Yönetimi'nin Ahmet Nur Çebi başkanlığıa seçilmesinin ardından kulüp çalışanlarının maaş sıkıntısına henüz bir çözüm bulamadı.

Ahmet Nur Çebi başkanlığıa seçilmesinin ardından kulüp çalışanlarının maaş sıkıntısına henüz bir çözüm bulamadı. Personel maaşları ödenmezken kulübün Milli Dayanışma kampanyasına 1 milyon 903 bin TL bağışlaması ise taraftarın tepkisine yol açtı...

Beşiktaş'ta kulüp ve personel çalışanlarının maaş sıkıntısı sürüyor. Ahmet Nur Çebi'nin başkanlığa seçilmesinin ardından da problem çözülemedi. Siyah-Beyazlı kulübün çalışanları 7 aydır maaş alamıyor.

Bu durum devam ederken Beşiktaş'ın Milli Dayanışma kampanyasına 1 milyon 903 bin TL bağışlaması taraftar ve kulüp personelinin tepkisine yol açtı.

Taraftarlar yapılan yardıma övgü gönderirken ayladır ödenmeyen personel maaşlarına dikkat çekti. Tepkilerin ardından Ahmet Nur Çebi'nin talimatıyla Kasım ayı maaşları hemen personel ve kulüp çalışanlarının hesabına yatırıldı. Ancak sosyal medyada bu flaş hareket siyah-beyazlı taraftarın tepkisini önleyemedi.





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI