Maaş haberini kim servis etti?

Beşiktaş'ta personelin 5 aydır maaş alamadığı bir gerçek...

Beşiktaş'ta personelin 5 aydır maaş alamadığı bir gerçek... 
Siyah-Beyazlı kulübün yönetimi para bulmakta zorlanırken, kulüpte çalışan personel de çok zor günler yaşıyor. Nisan ayına girilmesiyle personelin maaş alacağı 5 aya çıktı. 
Beşiktaş Yönetimi dün radikal bir karar alarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma kampanyasına tam 1 Milyon 903 bin TL yardımda bulundu. 
Bu para kasada yok. Büyük ihtimalle de bu parayı yöneticiler kendi ceplerinden ödeyecekler. 
Beşiktaş personeli büyük sıkıntı yaşarken yönetime yakın Beşiktaş muhabirleri personele 1 aylık maaşların hesaba yatırıldığı haberini duyurdular. Haberin kaynağı Yıldırım Demirören ve Fikret Orman'a yakınlıyla bilinen eski bir yönetici olması dikkat çekici.

Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın gitmesiyle de bir şeylerin değişmediğini belirten personel yandaş haberlere isyan ediyor; ''Madem yönetemeyecektiniz neden göreve geldiniz?''


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI