Ospina transferinde son dakika

Arsenal David Ospina'nın bonservis bedelini açıkladı.

Beşiktaş’ta kaleci Fabri’nin Fulham’a transfer olmasının ardından kaleci arayışları kapsamında listenin ilk sırasında yer alan David Ospina için istenen bonservis bedeli belli ortaya çıktı. Arsenal’dan ayrılması kesinleşen Kolombiyalı kalecinin Beşiktaş ile anlaştığına yönelik haberler gündemdeki yerini korurken Siyah-beyazlı yönetim Arsenal ile görüşmelerin sürdürüyor.

Arsenal kiralamaya soğuk

Beşiktaş yönetimi, Arsenal’da yeni sezonun planlamasında yer almayan tecrübeli kaleciyi kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyor. Yönetim, İngiliz kulübü yetkililerine kiralama teklif ettiği fakat bu tekliflerinin kabul görmediği belirtildi. İspanyol AS gazetesi İngiliz kulübünün Kolombiyalı kaleciyi 5 milyon Euro’ya satmak istediği dile getirilirken Beşiktaş’ın ise 2 milyon Euro önerdiği ifade edildi.

Unai Emery’den David Ospina açıklaması

Öte yandan Arsenal’da teknik direktör Unai Emery, birkaç gün önce takımdan ayrılabilecek oyuncuların isimleri arasında Ospina’yı saymıştı. Diğer taraftan birkaç gün önce İngiliz basınına geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Kolombiyalı kaleci, “Arsenal’e geri dönüp durumuma bakacağım. Neler olacağını izleyeceğim. Ancak yeni bir şeyler arıyor ve umut ediyorum. Kulüp yeni bir kaleci aldı. Ben de teknik direktörle görüşüp benim hakkında ne düşündüğünü öğreneceğim. Ondan sonra yönetimle bir görüşme yapacağım” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI