Roma'dan Vida'ya kanca

Yeni sezonda savunmaya takviye yapmayı düşünen İtalya'nın Roma ekibi, Beşiktaş'tan Domagoj Vida'yı listesine aldı.

Yeni sezonda savunmaya takviye yapmayı düşünen İtalya'nın Roma ekibi, Beşiktaş'tan Domagoj Vida'yı listesine aldı. 

İtalya Serie A takımlarından Roma yeni sezon öncesi özellikle stoper hakkında sıkıntı yaşarken, teknik direktör Fonseca da bu mevkiye takviye yapılmasını istedi. Deneyimli teknik adam hazırlık maçlarında Kolarov'u bir süre stoperde denemesine rağmen sportif direktör tarafından yapılan açıklamada Sırp futbolcunun asıl mevkisinin sol bek olduğu ve bu nedenle stoper alınacağı belirtilmişti. 

Roma Domagoj Vida transfer iddiası

İtalyan basınında La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, Roma yönetimi Beşiktaş'tan Vida'yı listesine aldı. Rugani ve Lovren transferlerinde beklenen sonucu alamayan Roma, daha önce de gündeme gelen Vida'yı stoper mevkine düşünüyor. 

Beşiktaş yönetimi ise özellikle bu sezon öncesi savunmada yaşanan sıkıntılar nedeniyle Vida'yı bırakmaya sıcak bakmıyor. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI