Serdal Adalı'nın listesinde sürpriz isim

Beşiktaş başkanı Serdal Adalı, seçim çalışmaları için İzmir'deydi.

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta 20 Ekim Pazar günü gerçekleşecek olağanüstü genel kurulda, Ahmet Nur Çebi, Hürser Tekinoktay ve İsmail Ünal'la birlikte başkan adayı olan mevcut İkinci Başkan Serdal Adalı, İzmir'de kongre üyeleriyle bir araya geldi. 

Ege'de faaliyet gösteren Beşiktaş derneklerinin temsilcileriyle bir otelin konferans salonunda buluşan Adalı ve ekibi, kongre üyelerine projelerini anlattı. Tüm kongre üyeleriyle tek tek selamlaşan ve uzun süre sohbet eden Adalı'nın toplantısı basına kapalı gerçekleştirildi.

Adalı toplantıda kongre üyelerinin sorularına yanıt verdi. Hollanda Beşiktaş Derneği eski başkanı Faruk Akın Bingöl, "Gerekli parayı bulmak için banka kredisi üzerinde yoğunlaşıyoruz. Kulübün Bankalar Birliği ile yaptığı anlaşmaya göre birçok taviz vermişiz. Böyle bir anlaşma şartlarını olduğunu bilseydik biz de arkadaşlarımızla bir yönetim kurulu listesi yapabilirdik?" sözüne Adalı, "Hep birlikte doğru bir yolda Beşiktaş'ı yöneteceğiz" dedi. 

Bir kongre üyesinin "Gazeteci Atilla Türker'in yazdıkları doğru mu?" sorusuna Adalı, "Yolsuzluk iddialaırını tüm ayrıntısıyla araştıracağım" diye yanıt verdi. 

Adalı ardından İzmirli işadamı Ahmet Akçalık'le buluşarak yöneticilik teklif ett. Yapılan görüşmede Akçelik'in bu teklifi kabul ettiği belirtildi. 



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI