Tayfur Bingöl'den Galatasaraylı taraftarlara yanıt

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan kritik derbide ezeli rakipler Beşiktaş ve Galatasaray karşı karşıya gelmiş, ve sarı kırmızılı ekip maçı 2-1 kazanmıştı.

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan kritik derbide ezeli rakipler Beşiktaş ve Galatasaray karşı karşıya gelmiş, ve sarı kırmızılı ekip maçı 2-1 kazanmıştı. Mücadelenin son anlarında Beşiktaş'ın genç oyuncusu Tayfur Bingöl'ün top toplayıcı çocuğa gösterdiği sert tepki tartışma konusu olmuş, tribündeki Galatasaray taraftarı Tayfur'a tepki göstermişti.

MAÇ SONU KONU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Beşiktaşlı Tayfur Bingöl, Galatasaray derbisinin ardından bu konu hakkında açıklamalarda bulundu.Derbiyle ilgili konuşan tayfur bingöl "Maça çok iyi hazırlandık. Atmosferi biliyorduk. Birkaç tane çok net pozisyon yakaladık. Golle sonuçlandırabilsek sahadan galip ayrılabilirdik. Çok güzel zamanlar var önümüzde. Bunu telafi edebiliriz." dedi.

"EĞİTİMİ VERİLMELİ"

Top toplayıcı çocuğa tepkisiyle ilgili konuşan Tayfur Bingöl, "Futbolcuların reaksiyonları, maç içinde yüksek olur. Karşı top toplayıcı çocuk, 'Ayağımdan topu al' dedi, 15-20 metre var. Biz bir arma taşıyoruz. Böyle seviyede futbol oynanan yerlerde bunun eğitimi verilmeli, azaltılmalı. Oyunu duraklatmak amaçlı top verilmiyor. Bunun eğitimi verilmeli." ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYAYA YANSIYAN VİDEO GÜNDEM OLDU

Yaşanan olayın yankıları sürerken sosyal medyaya konu ile ilgili yeni bir video yansıdı. Sahilde yürüyüş yapan Beşiktaş'ın genç Futbolcusu Tayfur Bingöl, Galatasaray taraftarı olduklarını söyleyen kişilerle sohbet etti.

Maçta yaşanan hadisenin konuşulduğu diyalogda dikkat çeken cümleler şu şekilde; "Dünkü maçtan sonra ne diyorsun, biz Galatasaray taraftarıyız, o olay olmasaydı güzel olurdu ya." Tayfur Bingöl taraftarın sorusuna şöyle cevap verdi; 

"Açıklamalar yapıldı zaten, biz maçı kazanmak istiyorduk, o saniyede bizim için dakikalar önemliydi, sorun yok yani, bizim öyle şeyimiz olmaz, her şey olabilir , özür de dileriz, kendinize iyi bakın, görüşürüz."

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerin ardından, yaşanan diyaloğun kurgu olduğuna dair yorumlar yapıldı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI