Üç Büyük Kulüp başkanından ortak kararlar

Üç Büyükler ve Medipol Başakşehir, salı günü gerçekleştirilen başkanlar toplantısında sözleşmelerinin Türk Lirası üzerinden yapılması konusunu görüştü.

Üç Büyükler ve Medipol Başakşehir, salı günü gerçekleştirilen başkanlar toplantısında sözleşmelerinin TL üzerinden yapılması konusunu görüştü. 

Sözleşmelerin TL üzerinden yapılması konusunda yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin ardından Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe başkanları ile kulüplerin profesyonelleri, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın davetiyle bir araya geldi. Salı günü gerçekleştirilen toplantıda, oyuncu mukavelelerinin TL üzerinden olması konusu görüşüldü. Başkanlar, ilk etapta yerli futbolcularla TL üzerinden sözleşme yapılması hakkında görüş alışverişinde bulunup, birlikte hareket etme kararı aldı. Toplantının bir başka gündem maddesi ise, "3 büyük kulüp arasında tüm sezon geçerli olmak kaydı ile deplasman yasağı sistemine geçilmesi" konusuydu. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Seyircimiz olay çıkarmıyor" diyerek öneriye karşı olduklarını belirtti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da bu formüle 'evet' demeyince mevcut sistemin devam etmesi yönünde fikir birliğine varıldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI