Uçtu Uçtu BJK TV Kuş Oldu!

Beşiktaş'ta büyük rezalet...

Kartalhaber özel haberi... 2004 yılında yayın hayatına başlayan BJK TV'nin 15 yılın ardından 2019 yılında kapasına kilit vurulmuştu. Fikret Orman başkanlığındaki o dönemki Beşiktaş Yönetim Kurulu, kulübe mali zarar verdiği gerekçesiyle BJK TV'nin kapısına 31 Ağustos 2019 tarihinde kilit vurmuştu. Bu tarihten tam 51 gün sonra Ahmet Nur Çebi ve yeni yönetici kadrosu Beşiktaş yönetim kurulundaki görevine başladı. 

Siyah beyazlı kulüp, YouTube ve diğer sosyal medya mecraları üzerinden iletişim faaliyetlerine devam etme kararı alırken 30 Milyon TL.'nin üzerindeki televizyon ekipman ve malzemelerinin kayıplara karıştığı ortaya çıktı. Başkan Çebi, yaptırdığı araştırmada BJK TV'nin tüm malzemelerinin depolardan alındığı öğrendi. 

Uçtu Uçtu BJK TV'nin malzemeleri kuş oldu! 

Çebi'nin araştırmayı derinleştirmesinin ardından TV malzemelerinin el altından başka bir televizyon kanalına satıldığı ortaya çıktı. Ancak bu satış için bir fatura ortaya çıkmaması Beşiktaş Kulübü'nde büyük sıkıntıya neden oldu. İddiaya göre Beşiktaş yönetiminde yer alan bir yönetici ve eski bir yöneticiyle birlikte BJK TV'nin malzeme ve ekipmanlarını Can Tanrıyar'ın sahibi olduğu Uçankuş TV'ye satmıştı. 

Çebi'nin gelişmeleri takip ettiği yolsuzluk iddiasıyla ilgili tüm ipuçlarını bir araya getirdiği öğrenilirken geçtiğimiz hafta bu konuyla ilgili iletişimden sorumlu Candaş Tolga Işık'la bir görüşme yaptığı sızan bilgiler arasında... 

Beşiktaşlılardan toplanan paralarla kurulmuştu 

BJK TV 2004 yılında eski Başkan Yıldırım Demirören tarafından kurulmuştu. Beşiktaşlı taraftarlar o dönem düzenledikleri yardım kampanyasında BJK TV'nin kurulması için para toplamıştı. Siyah-Beyazlı kulübün önde gelen isimleri Rahmi Koç, Tuncay Özilhan, Turgay Ciner, Nevzat Demir gibi isimler de Beşiktaş'ın resmi televizyon kanalı için büyük katkıda bulunmuştu. Beşiktaşlı taraftarlar İnönü Stadı'nın altında kurulan televizyonun kurulması aşamasında gönüllü hizmet vermişti. BJK TV'de Reha Muhtar, Aydın Özdalga, Tuğrul Yenidoğan ve Cemal Alkan ünlü isimler görev almıştı. 

Kartalhaber özel haberi... 

'Almayın' demiyoruz, 'Çalmayın' diyoruz...



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI