Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Playoff Yarı Final serisinin üçüncü maçında Beşiktaş GAİN, deplasmanda Bahçeşehir Koleji'ne uzatma sonunda 98-95 mağlup oldu. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmanın ardından seride durum 2-1'e geldi.
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Playoff Yarı Final serisinin üçüncü maçında Bahçeşehir Koleji ile Beşiktaş GAİN karşı karşıya geldi.
Baştan sona büyük heyecana sahne olan mücadelede normal süre 78-78 eşitlikle tamamlandı. Uzatma bölümünde daha az hata yapan Bahçeşehir Koleji, parkeden 98-95 galip ayrıldı.
Bu sonuçla Bahçeşehir Koleji seride 2-1 öne geçerken saha avantajını da korumuş oldu.
Karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi ekip ilk çeyreği 22-15 önde tamamladı.
Beşiktaş GAİN ikinci periyotta toparlanarak soyunma odasına 46-40 üstün gitti. Üçüncü çeyrekte yeniden kontrolü ele alan Bahçeşehir Koleji son bölüme 63-58 avantajla girdi.
Son çeyrekte siyah-beyazlı ekip geri dönmeyi başardı ve mücadele 78-78 eşitlikle uzatmaya taşındı. Ancak uzatma bölümünde kazanan taraf Bahçeşehir Koleji oldu.
Siyah-beyazlı ekipte Jonah Mathews 18 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile takımının en skorer ismi oldu.
Berk Uğurlu 16 sayı, 4 ribaund, 4 asistlik performans sergilerken Brynton Lemar 16 sayı, Conor Morgan ise 15 sayı ve 6 ribaundla mücadele etti.
Ev sahibi ekipte Malachi Flynn 27 sayı ve 4 asistle galibiyetin mimarı oldu.
Hunter Hale 19 sayı ve 5 asist üretirken Furkan Haltalı 10 sayı, Trevion Williams 10 sayı ve 10 ribaundluk double-double performansı ortaya koydu.
Yarı final serisinin dördüncü karşılaşması 8 Haziran Pazartesi akşamı yine Bahçeşehir Koleji'nin ev sahipliğinde oynanacak.
Seride üç galibiyete ulaşan takım adını finale yazdıracak.
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)