Beşiktaş'a teklif edildi

Galatasaray’a sakat gelen ve ilk maçtaki performansıyla beklentilerin altında kalan Serge Aurier, Beşiktaş ve Başakşehir’e teklif edildi.

Galatasaray’a sakat gelen ve ilk maçtaki performansıyla beklentilerin altında kalan Serge Aurier, Beşiktaş ve Başakşehir’e teklif edildi.

Serge Aurier'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor... Uzatılmasına da pek ihtimal verilmiyor. Fildişili oyuncu ise Türkiye'den memnun. Seccadesi elinde dolaşan 32 yaşındaki sağ bekin hedefi Süper Lig'de devam edebilmek.

Yeni sezonda bonservissiz olarak bir takıma transfer olabileceği için Aurier menajeri tarafından birden fazla takıma teklif edildi.

BAŞAKŞEHİR'E TEKLİF EDİLDİ

Öncelikle sağ bek arayan Beşiktaş'a önerildi. Ardından Dubois'a Galatasaray'a döneceği için Başakşehir'e teklif edildi.


Beşiktaş, Aurier teklifini reddetti. Başakşehir ise net bir teklif vermedi. Yarım sezon için Galatasaray'da 600 bin euro'ya oynayan Fildişili sağ bek için menajerinin yıllık 750 bin euro civarında maaş ödeyebilecek bir takım aradığı ise gelen bilgiler arasında.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI