Beşiktaş Yılın Transfer Bombasını Patlatıyor

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Beşiktaş son dakika tarnsfer haberi...  Beşiktaş gelecek sezon transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İtalyan gazetecinin iddiasına göre Kartal bonservisi elinde olan Alex Teixeira'ya 2+1 yıllık sözleşme ve yıllık 2 milyon avro maaş teklif etti. 

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşanıyor. İtalyan gazeteci Nico Schira, siyah-beyazlıların şu anda herhangi bir kulüple sözleşmesi bulunmayan Alex Teixeira'ya 2+1 yıllık sözleşme ve yıllık 2 milyon avro maaş teklif ettiğini açıkladı. Beşiktaş, yıllık 3 milyon avro isteyen Teixeira'yla görüşmelerini sürdürüyor.

Türkiye'yi ayağa kaldırır

Tam adı Alex Teixeira Santos olan Brezilyalı futbolcu, 6 Ocak 1990 tarihinde dünyaya geldi. Futbol hayatına Vasco da Gama'da başlayan Teixeira, orta sahada görev yapıyor. Kanatlarda da görev yapabilen Brezilyalı futbolcu, gol noktalarında bir santrafor kadar etkili.

Ukrayna'nın  Shakhtar Donetsk kulübü, 2016 yılında Alex Teixeira'yı 50 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Çin temsilcisi Jiangsu Suning'e satmıştı. 

Gelişmeler Kartalhaber.com'da. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI